Se en dokumentarfilm om Enkeltmannsforetaket:

1/2 engel 1/2 demon

En kaotisk roadmovie som følger Enkeltmannsforetaket

Ole Mads Vevle og hans band på turné til Nord-Norge

for å kapre sjeler.

Originaltittel: 1/2 engel - 1/2 demon

Medvirkende: Ole Mads Vevle, Aleksander Tveitnes, Robert Leistad

 

Regi Manus Foto: Anders Jørgensen

Produsent: Elin Sander

Produksjonsår: 2007

Produksjonsselskap: Filmkollektivet, Feber Film

Finansiering: Vestnorsk filmsenter

CV

 

utdanning -

2016 - Nordisk, Årsstudium, UiB

2016 - Praktisk Pedagogisk Utdanning, UiB

2013 - Masterprogrammet Religious Roots of Europe, UiB

2011 - Bachelorprogram i religionsvitenskap UiB

2000 - Nordland kunst- og filmskole, fordypning film

1998 - Medievitenskap, grunnfag, UiB

 1997 - Filosofisk estetikk, delfag, UiB

1996 - Bachelor, Litteraturvitenskap, UiB 

scenekunst -

2020 - Cornerteateret/BIT Teatergarasjen, FRONTLOSJEFESTIVALEN 2020, Bergen - ka?TARSIS!

2020 - Oseana, Os - ka?TARSIS!

2019 - Landmark, PRØVEROMMET, Bergen - ka?TARSIS! (prosessvisning - et utdrag)

2006 - Black Box, Oslo - The Secret Sayings of the Living Jesus

2005 - PSS122, NORWAY FESTIVAL, New York - But, What´s It All About?

2005 - Koko teatteri, BALTIC CIRCLE, Helsinki - But, What´s It All About?        

2005 - Avantgarden, Trondheim - The Secret Sayings of the Living Jesus

2005 - BIT Teatergarasjen, METEOR TEATERFESTIVAL, Bergen - The Secret Sayings of the Living Jesus

2005 - Nasjonalmuseet for kunst, KYSS FROSKEN, Oslo - The Secret Sayings of the Living Jesus

2005 - Avantgarden, Trondheim - But, What´s It All About?

2004 - Grieghallen, JUNGELNACHSPIEL, Bergen - Steiner i ørkenen            

2004 - De Brakke Grond, JUNGE HUNDE, Amsterdam - But, What´s It All About?

2004 - Monty, Antwerpen - But, What´s It All About?

2004 - Yorkshire Dance, JUNGE HUNDE, Leeds - But, What´s It All About?

2004 - CENPI, Beograd - But, What´s It All About?

2004 - Buda Eiland, Belgia, - But, What´s It All About?

2004 - Kulturhuset, Stockholm - Don´t Be Afraid, It´s Only Entertainment

2004 - Røda Sten, NORDIC EXCELLENCE, Gøteborg - Dont´t Be Afraid, It´s Only Entertainment

2003 - BIT Teatergarasjen, METEOR TEATERFESTIVAL, Bergen - But, What´s It All About?

2002 - Møllebyen, MOMENTUM, Moss - Åpningsinnslag

2002 - Hellersdorf, DOSTO DAWN, Berlin - But, What´s It All About? / Love is the Law / Stones in the Desert

2001 - BIT Teatergarasjen, METEOR TEATERFESTIVAL, Bergen - Love is the Law / Stones in the Desert

1999 - Kulturhuskaien, FESTSPILLENE I NORD-NORGE, Harstad - Predikantens bok

filmografi -

2008 - Prosjekt: Kvammalokk - 6 min

2007 - Tanakh Bibelen al-Quran - 4 min

2005 - My Loneliness Is Killing Me - 17 min

2005 - Tungetale ved første møte - 1 min

2004 - Maria Magdalenas Evangelium - 8 min

2004 - En film som handler om - 14 min

2004 - But, What’s It All About? - 23 min

2003 - Love is the Law - 6 min

2002 - Mikke Mus – klok av skade - 2 min

2002 - Assistent søkes - 65 min

2001 - Vanishing Point - 5 min

2001 - Skriket - 1 min

2000 - Int.Morgen.Soverom - 12 min

1999 - Bibelen - 1 min

1997 - Portretter. Aktstudier av store personligheter - 10 min

1995 - 1000 års smerte - 12 min

filmfestivaler  -

2018 - Chicago Film Society, USA - Tankah Bibelen Al-Quran    

2012 - Hiroshima 2012 - Tankah Bibelen Al-Quran

2009 - Widescreen weekend, Bradford - Tankah Bibelen Al-Quran

2008 - Tindirindis, Vilnius - Tankah Bibelen Al-Quran

2008 - 4th Todd AO 70mm festival, Karlsruhe - Tankah Bibelen Al-Quran

2008 - Mir Festival, Athens - Tankah Bibelen Al-Quran

2008 - Kortfilmfestivalen i Grimstad - Tankah Bibelen Al-Quran

2008 - Sadho Poetry Film Festival, India - Love is the Law

2008 - Scandinavian Film Festival, Bonn, Germany - Tankah Bibelen Al-Quran

2007 - Bergen Internasjonale Film Festival - Tankah Bibelen Al-Quran            

2005 - Bergen Internasjonale Film Festival - Tungetale ved første møte            

2005 - Digital Film Festival, New Delhi - Love is the Law        

2005 - Just For Laughs, Montreal - Love is the Law        

2005 - Kortfilmfestivalen i Grimstad - But, What’s It All About?                      

2005 - Odense Film festival, Danmark - But, What’s It All About?            

2004 - Nordisk Panorama, Reykjavik - Love is the Law                 

2004 - Zebra Poetry Film Award, Berlin - Love is the Law            

2004 - Festival de court metrage, Nice - Love is the Law        

2004 - Nemo, Paris - Love is the Law                        

2004 - Tromsø Internasjonale Film Festival - Love is the Law

2003 - Cannes FilmFestival, Frankrike - Love is the Law

kunstutstillinger/festivaler -

2008 - *Re.doubting.objects. Visningsrommet USF, Bergen

2008 - ArtCentreMessen, Ålvik

2008 - Kunstlarm, Øystese 

2007 - MC Messa, BIT Teatergarasjen, Bergen

2006 - Ibsen mens du venter, Bergen

2004 - Enzimi Festival, Roma

2004 - Momentum, Moss

2004 - Bomuldsfabrikken, Arendal

2004 - Nordic Video Art, Rotterdam

2004 - Oslo Art Festival II

2004 - Fredriks Wonderful Evening, Landmark, Bergen

2000 - Høstutstillingen, Bergen

1999 - Festspillene i Nord-Norge

1999 - Lofoten Kunstfestival, Kabelvåg

andre opptredener -

2008 - Lansering av kunsttidsskriftet B-Post, Landmark, Bergen 

2008 - *Re.doubting.objects. Visningsrommet USF, Bergen - Åpningsinnslag

2007 - Mediaverkstedet i Bergen, 30 års jubileum  -  Vert

2007 - Bergen Kino - arrangør av Storm og "Tanakh Bibelen al-Quran"

2006 - Kamelon, Bergen - Konsert

2006 - Cafe Opera, Bergen - Naked, kveldens hovedgjest

2005 - Landmark, Bergen -  Fredriks Wonderful Evening Festival

2005 - Kamelon, Bergen -  Konsert

2005 - Kaos, Tromsø - Konsert

2005 - Rock Mot Rus, Andøya - Konsert

2005 - Holmvika Brygge, Nyksund - Konsert

2005 - Prestængbrygga, Kabelvåg - Konsert

2005 - Cafe Opera, Bergen -  20 års jubileum             

2005 - Cafe Opera, Bergen - Naked, kveldens hovedgjest

2004 - Quart, Kristiansand - Konsert

2004 - Kamelon, Bergen - Konsert     

2004 - Momentum 04, Moss - Musikalsk åpningsinnslag

2004 - Cafe Opera, Bergen - Naked, kveldens hovedgjest             

2004 - BIT Teatergarasjen, Bergen - Prøverommet, ”Bergensbølgen stinker”

priser og stipend-

2019 - Diversestipend, Statens kunstnerstipend

2009 - Kunststipend, kvam herad

2008 - Sadho Poetry Film Festival, award - Love is the Law

2008 - Kunststipend, kvam herad

2007 - Kulturstipend, Bergen kommune

2007 - 2 årig Arbeidsstipend for yngre kunstnere, Statens kunstnerstipend

2005 - Sparebanken Vests kunstnerstipend

2004 - Etableringsstipend, Bergen kommune

2004 - Zebra Poetry Film Award, 3. pris - Love is the Law

2004 - Kortfilmfestivalen i Grimstad, Terje Vigen - But, What's It All About?

2003 - Cannes Filmfestival, kritikeruken, Canal+ og unge kritikeres pris - Love is the Law

2003- Bergen Internasjonale Film Festival, Hederlig omtale - Love is the Law

2003 - Best of Short Film Festival, Silver Sands / Motlys–Sandrew/Metronome, prisstipend - Love is the Law

1998 - Tid og Sted, 2. pris tegneseriestripe - Gullivers metamorfoser

 

innkjøp- 

2004 -  Norsk kulturråd - But, Whats It All About?

Artistic leader Ole Mads Sirks Vevle

Producer Syv mil as/ Camilla Svingen

Ole Mads +47 40857194 / olemads@mac.com

Camilla +47 93644301 / camilla@syvmil.no

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube